Ккал в Калорий
Конвертировать из Ккал в Калорий. Введите сумму, которую вы хотите конвертировать и нажмите кнопку конвертировать (↻) .
1 Ккал = 1000 Калорий | 10 Ккал = 10000 Калорий | 2500 Ккал = 2500000 Калорий |
2 Ккал = 2000 Калорий | 20 Ккал = 20000 Калорий | 5000 Ккал = 5000000 Калорий |
3 Ккал = 3000 Калорий | 30 Ккал = 30000 Калорий | 10000 Ккал = 10000000 Калорий |
4 Ккал = 4000 Калорий | 40 Ккал = 40000 Калорий | 25000 Ккал = 25000000 Калорий |
5 Ккал = 5000 Калорий | 50 Ккал = 50000 Калорий | 50000 Ккал = 50000000 Калорий |
6 Ккал = 6000 Калорий | 100 Ккал = 100000 Калорий | 100000 Ккал = 100000000 Калорий |
7 Ккал = 7000 Калорий | 250 Ккал = 250000 Калорий | 250000 Ккал = 250000000 Калорий |
8 Ккал = 8000 Калорий | 500 Ккал = 500000 Калорий | 500000 Ккал = 500000000 Калорий |
9 Ккал = 9000 Калорий | 1000 Ккал = 1000000 Калорий | 1000000 Ккал = 1000000000 Калорий |
Встроить этот конвертер вашу страницу или в блог, скопировав следующий код HTML:
Ківі – калорійність
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле “Я не робот”. Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
Ківі – один з фруктів-лідерів за вмістом харчових волокон. Він на довго забезпечує відсутність голоду і при цьому калорійність ківі невисока.
Одне невелике ківі (50 г) забезпечить організму 100% денної потреби у вітаміні С. Тому цей фрукт особливо актуальний узимку – для підтримки імунітету та профілактики ГРВІ. Також ківі корисне для нормалізації артеріального тиску.
Цікавий факт: ківі, за допомогою кислот у складі, допомагає перетравлювати їжу, особливо з високим вмістом білків і жирів. Тому м’якоть цього фрукта ідеально підходить для соусів до м’яса.
Скільки калорій у ківі?
Ківі в міру калорійне: у 100 г м’якоті міститься 50 ккал. Один невеликий плід важить близько 50 г, а середнє стигле ківі – 80 г. Відповідно, в одному фрукті 25-40 ккал.
Чи можна їсти ківі під час схуднення?
Так, безперечно, під час схуднення можна дозволити собі навіть 200-300 г ківі на день. І не тільки через те, що енергетична цінність ківі невисока, а й через помірну кількість цукрів у складі. У 100 г м’якоті міститься приблизно від 7.5 до 9 г цукрів, але при цьому сахарози, яка призводить до набору ваги та є шкідливою – всього 1.3 г.
Не можна їсти цей фрукт при гастриті та загостреннях хвороб кишківника. Також обережно слід вживати ківі, якщо є проблеми з емаллю зубів, адже фрукт містить багато кислот.
Якщо ківі тверде і недозріле, то достатньо покласти його в паперовий пакет (можна разом із кількома яблуками) і лишити при кімнатній температурі. Через 2-5 днів воно стане м’яким і стиглим.
Оригінальні рецепти з ківі
Цей фрукт чудово смакує у таких комбінаціях:
– у супер-вітамінних смузі з петрушкою, шпинатом та яблуком (зелені можна класти цілий пучок);
– у салаті з курячим філе, авокадо і м’ятою (за бажанням ще додати перець чилі);
– у салаті з огірками, авокадо, руколою, зернистою гірчицею і оливковою олією.