Морквяний сік
Морквяний сік – це не тільки смачний, але і поживний напій. Як правило, завдяки морквяного соку можна позбутися від почуття голоду, що дуже до речі, якщо ви не встигаєте перекусити, або дотримуєтеся дієти. Більш того, такий напій багатий цілим списком вітамінів: А, B, C, D, Е і К. Тобто, приготувавши такий сік удома, ви отримаєте не тільки задоволення від смаку, але і збагатите свій організм вітамінами.
Інгредієнти
Приготування
Для приготування морквяного соку нам знадобиться морква і соковижималка. Моркву необхідно відбирати середніх розмірів, соковиту і свіжу.
Трохи більше 2 кг. моркви необхідно ретельно помити і почистити.
Приступаємо до самого процесу вичавлювання соку з моркви. Морква поступово завантажується в соковижималку.
З підготовленої моркви у нас виходить близько 1 літра соку.
Щоб морквяний сік вийшов не таким насиченим ми додамо до нього 1 кг. яблук.
Яблука ми помили, порізали і вийняли з них серцевину. Таким же чином яблука пропускаються через соковижималку.
Отримані соки ми змішуємо разом. Яблучний сік можна вживати щодня, а морквяний не більше 3 разів на тиждень. Тому рекомендуємо вживати цей сік не частіше ніж один раз на день.
Яблучно-морквяний сік з мякоттю через соковижималку
Свіжовичавлений сік – це завжди порція корисних вітамінів і заряд енергії на весь день. Приготуйте домашній напій з яблук і моркви. За допомогою соковижималки ви ще більше прискорите цей процес!
Інгредієнти: на 0.2 л.
Процес приготування:
Рецепт приготування яблучно-морквяного соку з м’якоттю через соковижималку смачний! Промиваємо під водою фрукти і овочі. Моркву очищаємо від шкірки.
Всі плоди нарізаємо на шматочки середнього розміру. З яблук витягуємо всі кісточки.
Відправляємо підготовлені продукти в соковижималку. Починаємо процес приготування твердих.
В отриманий сік додаємо трохи м’якоті, потім вливаємо вершки, перемішуємо. Вершки потрібні для більш ніжного смаку і легкого засвоєння.
Корисний домашній напій, приготований з допомогою соковижималки, готовий! Можна подавати в охолодженому вигляді.